Afscheid juf Marian, juf Thea en juf José

‘Met pijn in het hart’

Marian Vredeveld, Thea Menting en José de Vries hebben ‘met pijn in het hart’ aangegeven te gaan stoppen per 1 augustus. Marian en Thea gaan op een andere manier genieten van het leven met hun gezin en kleinkinderen. José gaat verhuizen naar  Leidschendam, waar haar vriend woont. Marian is 21 jaar geleden op de Ark begonnen als remedial teacher en dit is ze al die jaren blijven doen. Ook heeft zij daarnaast een stuk IB-zorg (interne zorg) ingevuld. Ze heeft altijd haar werk uitstekend gedaan en we willen haar voor jaren zorg aan onze kinderen heel erg bedanken! Thea is 20 jaar geleden begonnen met invallen en is dat blijven doen tot 9 jaar geleden. Zij stopte met de peuterspeelzaal en kreeg een vaste baan bij 2 ons op school. Thea heeft altijd met heel veel liefde en een enorme inzet voor de school en in het bijzonder voor de kleuters haar werk gedaan en we zijn haar daarvoor ontzettend dankbaar! José is hier nu 5  jaar en heeft deze jaren met veel liefde, zorg en verve haar werk gedaan. Uiteraard begrijpen we haar keuze, maar we hadden nog graag wat langer van haar capaciteiten willen genieten. José had op haar beurt graag de school willen meenemen. Heel erg bedankt voor die 5  prachtige jaren, José! U begrijpt dat ook wij onze collega’s ‘met pijn in het hart’ zien vertrekken, maar we zijn bovenal dankbaar voor de goede zorg voor de kinderen van de Ark over zo’n lange tijd.

Op 12 juli nemen we afscheid van deze drie collega’s en vanaf drie uur is er gelegenheid voor ouders om te genieten van thee/koffie en aansluitend een hapje en een drankje. Met de kinderen gaan we na de ochtendpauze een aangepast programma doen en ’s middags gaan de kinderen genieten van de musical van groep 8.