Spectaculaire aankomst Sinterklaas

Vol spanning keken de kinderen vanochtend uit naar de komst van Sinterklaas, maar tot hun verbazing stond er ineens een Piet op het dak van de school! Deze kleine Piet durfde vervolgens niet meer van het dak af, waarop juf Fianne en juf Tanja met een goed idee kwamen: ze belden de brandweer!

Met loeiende sirene kwam vervolgens de brandweer aangereden om de piet an het dak te halen. Niet alleen de brandweermannen, maar ook Sinterklaas stapten uit de brandweerauto. Gelukkig hadden ze een lange ladder mee, waarmee de kleine piet van het dak kon worden gehaald.

Klik op de linken om deze spectaculaire aankomst terug te zien.

De rest van de ochtend heeft Sinterklaas zijn verjaardagsfeest in de groep 1, groep 2 en groep 3/4 gevierd. Ook kwam hij nog even bij de bovenbouw om de hoek kijken.