Workshop streetdance en hiphop

Groep 7/8 heeft vandaag flink gezweet tijdens een workshop streetdance en hiphop. In een uur tijd hebben zij een super dans neergezet. Klik op het album voor foto's en video's.

Foto's kamp groep 8 september 2018

Beter laat dan nooit zijn hier de foto's van het kamp met groep 8.

Sinterklaas in groep 7/8

We hebben een super geslaagde dag gehad. Iedereen is goed verwend met mooie gedichten, surprises en cadeaus. Klik op het album voor de foto's.

Activiteiten november

Klik op het album om foto's te zien van verschillende activiteiten in groep 7/8. Samenwerken, samenspelen en samen muziek maken.

11 november actie en pompoenen maken

Klik op het album voor de foto's. Groep 8 heeft zich ingezet voor de jaarlijkse goeden doelen actie rond 11 november. Dit jaar hebben zij een lied, spandoeken en collectebussen gemaakt voor stichting DierenLot. Zij hebben hiermee maar liefst 465 euro opgehaald! Groep 7 heeft pompoenen uitgehold voor Sint Maarten om mee langs de deuren te gaan. De resultaten zijn mooi!

Leesfeest

Dinsdag 6 november hebben de kinderen tijdens het leesfeest veel nieuwe boeken leren kennen tijdens de boekendate. De foto's zijn te vinden in onderstaand album.

Kajuitexpositie Gouden Eeuw

Klik op het album om de prachtige kunstwerken van de kinderen uit groep 7/8 te zien, passend bij het thema de Gouden Eeuw.

Klassenshow Gouden Eeuw

Klik op het album voor de foto's van de klassenshow.

Foto’s groep 7/8 oktober

In dit album staan foto’s van verschillende activiteiten in de maand oktober.