Uw kind is welkom vanaf dat het vier jaar is. Vijf dagen voorafgaand aan de vierde verjaardag kan uw kind al naar school om te komen wennen. De leerkracht van groep 1 neemt contact op om een afspraak te maken voor de wendagen.

Nieuwe ouders kunnen contact opnemen met de directie voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Uiteraard mag uw kind meekomen om te komen kijken. Het inschrijfformulier wordt meegegeven en kan ook opgevraagd worden via oecbsdeark@aves.nl.

Eén keer per jaar, rond februari, organiseert de stichting Aves open dagen op alle scholen. Op deze dag zijn belangstellenden welkom een kijkje te nemen op De Ark. Maar ook op andere momenten bent u van harte welkom.